Golf World Tour Championship

  Golf World Tour Championship er sæsonafslutningen på DP World Tour. Det er en prestigefyldt konkurrence, der spilles på Jumeirah Golf Estates i Dubai.

  Deltagerfeltet indeholder nogle af de bedste spillere i verden, herunder Rory McIlroy og US Open-mesteren Matt Fitzpatrick. Der er dog masser af andre i feltet, som endnu ikke har vundet en titel i år.

  Feltet

  Feltet til Golf World Tour Championship er spækket med stjernestyrke. Rory McIlroy, Rickie Fowler og Jon Rahm er blandt de spillere, der sigter efter sæsonens anden sejr. Verdens top fem vil forsøge at fastholde deres stærke form fra Arnold Palmer Invitational.

  Der er også flere kandidater i jagten på en plads ved næste års Masters, herunder verdens nr. 1 Jon Rahm og verdens nr. 2 Rickie Fowler, som begge har vundet ved The Players.

  Den newzealandske Ryan Fox, der i øjeblikket er nummer to, kan springe Rory McIlroy over og slutte øverst på DP World Tour-ranglisten, selv om det kræver, at han slutter uden for de to bedste eller vinder turneringen. Irlands Shane Lowry, der er rangeret som nummer otte, kan også tage springet.

  I mellemtiden er Tommy Fleetwood klatret op på fjerdepladsen på DP World Tour Rankings, han vandt i Nedbank Golf Challenge i sidste uge og kan gøre et stort comeback i Dubai.

  Formatet

  Det nuværende format for Golf World Tour Championship giver den bedste spiller i FedEx Cup-ranglisten et forspring i forhold til resten af feltet. Spilleren med flest point starter ved 10 under par, den næstmest scorende ved 8 under og så videre.

  PGA Touren har arbejdet på et nyt format for sæsonafslutningsturneringen, som kunne være langt mere spændende og attraktivt for almindelige fans. Løsningen er enkel: tildele officielle verdensranglistepoint baseret på spillernes score i de to runder i semifinalen uden "startslag".

  Dette vil blive gjort for første gang på East Lake, hvor feltet vil blive seedet som en playoff-bracket. Vinderen bliver den spiller med den laveste samlede score fra de to runder i finalen. De 12 bedste MPO- og 8 FPO-spillere går videre til finalerne. Disse spillere vil konkurrere mand mod mand om præmiepengene på 18 millioner dollars.

   

   

     Åbningstider

  Mandag - Torsdag 13.00 - 22.00
  Fredag - Lørdag 12.00 - 22.00
  Søndag 15.00 - 20.00